Astrid Blaauw Wedding & Events

Astrid Blaauw Wedding & Events

Astrid Blaauw Wedding & Events

Contact
 1. Als ervaren weddingplanner is Astrid Blaauw in staat om op een ontspannen manier de wensen en ideeën van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ieder bruidspaar isuniek en vraagt dus om maatwerk.

   

  Door haar kennis van de markt en de jarenlange ervaring met betrekking tot het regelen, plannen en organiseren, kan Astrid Blaauw absoluut van toegevoegde waarde zijn bij de organisatie van jullie huwelijksdag.

  Weddingplanner Astrid Blaauw brengt als persoonlijke assistent rust, neemt veel stress weg, zorgt voor overzicht en begeleidt het bruidspaar naar een onvergetelijke dag.

   

  Naast de organisatie van 'A tot Z', is het ook mogelijk om Astrid Blaauw Weddings & Events alleen in te schakelen als ceremoniemeester op de huwelijksdag zelf of bij de organisatie van een aantal onderdelen.

   

  Astrid Blaauw Weddings & Events is in het bezit van het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie.

  Tevens heeft zij de maximale 5 sterren kwalificatie toegewezen gekregen van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en is Master Weddingplanner.

 2. VIP rentals

  Tel:      0168 - 320 637  (+31 168 320 637)
  Fax:     0168 - 471 177  (+31 168 471 177)
  E-mail: info@viprentals.nl

   

  Openingstijden:

  Maandag t/m zaterdag: op afspraak

   

  VIP rentals beweegt zich door heel Nederland en België. U bent van harte welkom om onze showroom in Zevenbergen vrijblijvend te bezoeken, dit kan alleen op afspraak. Neemt u contact op met één van onze adviseurs en maak een afspraak tijdens kantoortijden, 's avonds of in het weekend.

 3. Astrid Blaauw Wedding & Events
 1. Sitemap
 2. Contact