RR Phantom Drophead Coupe

RR Phantom Drophead Coupe

RR Phantom Drophead Coupe

Te huur vanaf 300 euro per uur inclusief chauffeur, champagne en zijden boeket op de motorkap.

Contact
 1. Direct deze unieke Rolls Royce Phantom Drophead Coupe huren?

  U bent bij VIP rentals aan het juiste adres voor de huur van een bijzondere witte Rolls Royce Phantom Drophead Coupe met een prachtig beige interieur. En wat dacht u van de zeer speciale velgen? Een extra luxe optie die deze Drophead Coupe bezit, en dat is uniek in Nederland. Deze mooie trouwauto geeft uw speciale dag extra glans. Meer informatie over de duurste productie auto ooit gemaakt vindt u onder het kopje technische specificatie.

   

  Wilt u de Rolls Royce Phantom Drophead Coupe 4 uur of meer huren?

  Dan krijgt u van VIP rentals de BTW kado! Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en bekijk uw voordeel. Naast gratis BTW bij een huur vanaf 4 uur, krijgt u een lager uurtarief als u meer dan 4 uur gaat huren. Ook bieden wij u een zijden boeket op de motorkap, een flesje champagne en flesjes spa blauw aan, dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

   

  Maak samen met de Rolls Royce Phantom van uw trouwdag een droomdag!

  U zult stralen in deze exclusieve trouwauto met professionele geheel in stijl geklede chauffeur. VIP rentals hecht veel waarde aan een voor u perfecte en onbezorgde dag. De chauffeur is ruim op tijd aanwezig op de door u aangegeven locatie en zal zorgdragen voor het door u gekozen programma.

 2. Rolls Royce Phantom Drophead Coupe

 3. RR Phantom Drophead Coupe
 4. VIP rentals

  Tel: 0168 - 320 637 (+31 168 320 637)

  Fax: 0168 - 471 177 (+31 168 471 177)

  E-mail: info@viprentals.nl

  Openingstijden:

  Maandag t/m zaterdag: op afspraak

   

  VIP rentals beweegt zich door heel Nederland en België. U bent van harte welkom om onze showroom in Zevenbergen vrijblijvend te bezoeken, dit kan alleen op afspraak. Neemt u contact op met één van onze adviseurs en maak een afspraak tijdens kantoortijden of in het weekend.

Naast de RR Phantom Drophead Coupe, bent u wellicht ook geinteresseerd in

 1. Sitemap
 2. Contact