Wedding & Planning

Wedding & Planning

 1. Wedding & Planning is sinds 2006 de weddingplanner en -producer voor stijlvolle bruiloften en huwelijksaanzoeken in binnen- en buitenland. Als weddingplanner bundelt Wiesje Hallewas organisatorische en dienstverlenende talenten enkrachten om jullie de perfecte bruiloft te bezorgen.

   

  Kwaliteit is de norm, perfectie de uitdaging. Vele aanstaande bruidsparen hebben Wedding & Planning het vertrouwen geschonken de mooiste dag(en) van hun leven vlekkeloos te laten verlopen en hen te mogen verrassen met Wiesjes ideeën en excellente service. In de voorbereiding en op de dag(en) zelf wordt de gehele weddingproductie in goede banen geleid zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

   

  Over alles is nagedacht in de voorbereiding, maar het is de kunst om op de dag(en) zelf een ontspannen sfeer te creëren en daar ligt de kracht van Wedding & Planning.

   

  Met een uitstekend netwerk van topleveranciers die allemaal trendsettend zijn, staat het bureau in het centrum van het ‘bruiloftuniversum’. Trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en ook zijn er regelmatig brainstormsessies met leveranciers om elkaar op voorsprong te zetten in de praktijk.

   “Wij zien een bruiloft als een beleving en dat betekent dat wij op elk onderdeel de gasten willen verrassen zodat het een onvergetelijke herinnering wordt.” Kortom: Wedding & Planning laat jullie zorgeloos genieten van planning tot en met wedding!

 2. VIP rentals

  Tel:      0168 - 320 637  (+31 168 320 637)
  Fax:     0168 - 471 177  (+31 168 471 177)
  E-mail: info@viprentals.nl

   

  Openingstijden:

  Maandag t/m zaterdag: op afspraak

   

  VIP rentals beweegt zich door heel Nederland en België. U bent van harte welkom om onze showroom in Zevenbergen vrijblijvend te bezoeken, dit kan alleen op afspraak. Neemt u contact op met één van onze adviseurs en maak een afspraak tijdens kantoortijden, 's avonds of in het weekend.

 3. Wedding & Planning
 1. Sitemap
 2. Contact